Wie zijn wij

Wie zijn wij

De stichting Alle mensen te paard is in 2017 opgericht door Liza Janmaat en Dominique Knuijt.
Liza is moeder van 3 zonen (Laurens, Maurice en Wouter) en runt Hippische Centrum de Lange Linschoten. Zij is Orun-instructrice niveau 4 dressuur, jurylid tijdens landelijke dressuurwedstrijden. Ook heeft ze zelf jarenlang op hoog niveau gesprongen, echter nu rijdt zij alleen nog dressuurwedstrijden op ZZ-Licht niveau en fokt ze haar eigen rijpaarden. Natuurlijk is zij ook in het bezit van het EHBO en BHV diploma

Ook is zij in het bezit van diploma Instructeur Paardrijden Gehandicapten. Dit betekent dat zij is opgeleid om verantwoord en veilig paardrijlessen voor mensen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen te kunnen aanbieden. (Let wel, dit is geen therapie).

Dominique is ook moeder van 2 kinderen (Flynn en Esmay) en is gediplomeerd Orun instructrice basissport. Daarnaast volgt zij nog een opleiding bij Emiel Voest en beschikt zij over een diploma voor helpende zorg en welzijn en heeft ze haar BHV diploma.

Begin 2019 is Sanne van Minderhout toegevoegd aan het bestuur van de stichting. Sanne heeft een veelzijdige achtergrond in het bedrijfsleven en werkt nu zelfstandig als equine assisted coach (opgeleid bij Educatief Centrum Keulseweg) bij Ultreia Coaching. Zij is coach gespecialiseerd in hechtingsproblematiek. Ook is Sanne werkzaam als beleidsadviseur bij FNV. 

Het stichtingsbestuur heeft in 2017 een concreet beleidsplan geschreven als een meer gedetailleerde uitwerking van wat wij wil bereiken met deze stichting. Dit beleidsplan is te downloaden op de pagina De stichting.

wie zijn wij