Donatie

Donatie

Het doel van de stichting ‘Alle mensen te paard’ is om paardrijden voor iedereen mogelijk te maken, ongeacht de beperking die er is. Mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking genieten enorm van het contact met paarden. 

Sponsor zijn van ‘Alle mensen te paard’ zou voor u kunnen betekenen dat u bij ons zusterbedrijf Hippisch Centrum De Lange Linschoten de gelegenheid krijgt een reclamebord op te hangen. Niet alleen rijden daar elke week 80-90 mensen paard, er worden ook regelmatig evenementen georganiseerd waar mensen van buitenaf komen. 

Recent hebben de IJsselbode en het AD Groene Hart ons ondersteund door middel van het plaatsen van een artikel over de aanschaf van onze tillift. 

Naast de aandacht die we generen in bijvoorbeeld de krant zijn wij zelf actief op social media en kunnen zo ruimschoots aandacht besteden aan onze sponsoren.

Alle kleine beetjes helpen en afhankelijk van het bedrag waarmee u ons zou sponsoren kunnen we bespreken op welke manier wij uw naam zouden vermelden. 

 

Momenteel loopt er via de volgende link een actie om voor mensen met een beperking een aangepaste zadel aan te schaffen.

Wilt u ook doneren? klik dan op deze link!